Gu-i, healthy vegan food in Gent

100% natuurlijk en gezond eten is belangrijk voor jou? Eten vrij van dierlijke producten, vrij van geraffineerde suikers, vrij van kunstmatige smaak- en bewaarmiddelen? Welcome to Gu-i, the healthy, plantbased take-away in het hartje van Gent! Vegan take-away vol smaak, vol goede ingrediënten en vol energie, dat vind je in ons cosy pand vol planten (#plantsarefriends!). Energy boosting juices, smeuïge smoothies, lekkere smoothie bowls, all things avocado, hummus toast, energy balls … All on the go! Healthy, plantbased snacks, lunch of ontbijt vol kleur en smaak – that’s the way we roll! Ontdek onze kaart vol gezond lekkers.

The world of Gu-i

Het verhaal van Gu-i begon in april 2018. Onze missie? Jou laten ontdekken hoe lekker gezonde, plantaardige voeding kan zijn. Voeding die met respect voor de mens, de natuur en de dieren geproduceerd werd. Gu-i, dat staat voor ‘genieten’ in het Esperanto. Want genieten, daar draait het volledig om: gezonde voeding die je doet watertanden en je doet uitkijken naar het ontbijt, lunch of tussendoortje. Heb je zin om eens van de healthy, plantaardige keuken te proeven? Bij Gu-i kan je terecht voor 100% natuurlijk, healthy food on the go in Gent! Vegan vitaminebommetjes in de mooiste kleuren en een veelheid aan vormen, yes, please!

Share the love

We love happy customers! We vinden het dan ook superleuk om jullie foto’s van Gu-i healthy eats & treats te zien. Deel ze op Facebook of Instagram and make our day! Kom met je vrienden langs voor een gezellige, gezonde date en vergeet niet onze plantjes ook wat aandacht te geven!

Zin om het uit te proberen? Je vindt ons vlakbij de Blandijn in het hartje van het schone Gent. Vegan, gezond eten was nooit zo dichtbij en gemakkelijk te verkrijgen!

 

Gent vegan