What’s in a name?

Gu-i (uitspraak: goe-i) betekent ‘genieten’ in het Esperanto*. Gezonde, bewuste keuzes maken zonder te moeten inboeten op smaak, dat is waar wij voor willen staan. Kortom: onbezorgd genieten! Alle producten zijn volledig vrij van geraffineerde suikers, dierlijke producten, artificiële smaak- en bewaarmiddelen. Alleen het beste van wat de natuur te bieden heeft dus… amen to that!

Het meisje met het nobele doel

Het is mijn persoonlijke missie om mensen te laten ontdekken hoe verrassend lekker & gevarieerd gezonde, plantaardige voeding wel kan zijn en dit alles met respect voor mens, dier en natuur.

 

Via Gu-i wil ik mensen die gezond en verantwoord willen eten, samenbrengen en met elkaar verbinden (vandaar de keuze voor Esperanto, get it? 😉 ).

 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Dreams really do come true

Gu-i is het resultaat van een passie voor gezonde, pure en ethisch verantwoorde voeding. Als kind werd ik me al snel bewust van de impact van mijn keuzes, zowel op mezelf, de mensen en dieren om me heen, als de planeet waarop we leven. Vandaaruit ontstond mijn interesse voor gezonde, plantaardige voeding. Doorheen de jaren ontkiemde het idee om dit toegankelijk te maken voor iedereen. Et voila, twintig jaar later open ik mijn eigen zaak!

 

Goe? Oui! 😉